Realitzar un control de qualitat en el mecanitzat és clau per a garantir que les peces produïdes compleixin amb les especificacions i toleràncies requerides.

En aquest procés implica una convinació de procediments, inspeccions i verificacions en tota la cadena de producció, de començament a fi. A més, es realitzen comprovacions personalitzades segons les necessitats de cada client.

Conegui com Stemp realitza controls de qualitat rigorosos per a assegurar una alta qualitat en els seus processos de mecanitzat.

Control de calidad en el mecanizado

Els procesos de control de qualidat en el mecanitzat

En aquesta empresa, la qualitat és la nostra prioritat, i això es pot veure en cada etapa del nostre procés de mecanitzat. Ens comprometem a garantir que cada peça compleixi amb les especificacions més estrictes i les toleràncies requerides pels nostres clients.

A continuació expliquem el procés general que realitzem a totes les peces que fabriquem en les nostres instal·lacions.

Inspecció des de l’inici

Revisem detalladament els plànols i especificacions tècniques abans de començar qualsevol projecte, garantint que entenem les seves necessitats. A més, verifiquem que les màquines i eines de tall estiguin calibrades correctament.

Control continu durant el mecanitzat

Realitzem un control de qualitat en les línies mitjançant inspeccions contínues al llarg del procés. La primera peça es revisa de forma exhaustiva i, a partir d’aquí, monitorem constantment la producció per a evitar qualsevol desviació, el que redueix defectes en la peça.

Verificació de qualitat final

Comptem amb equips de mesurament d’última generació que ens permeten verificar dimensions i acabats superficials amb màxima exactitud. A més, les nostres eines de tall s’inspeccionen regularment per a mantenir el seu rendiment òptim.

Els nostres procediments rigorosos de qualitat garanteixen la precisió i fiabilitat de cada peça que fabriquem. En triar-nos, estàs apostant per un soci confiança que es compromet a oferir resultats excel·lents, sempre dins de les toleràncies exigides i amb el estàndard de qualitat més alt.

Comparteix aquest contingut

Implicació i resultats

Un servei global que compleix amb les normes més altes d’excel·lència.

Contacti'ns avui mateix

Altres notícies