Mecanitzats i manteniment industrial

Mantenimiento industrial Barcelona - Almacenes inteligentes - STEMP

Mecanitzats

Oferim un servei integral de mecanitzats, que inclou la mecanització de les peces, la verificació i el muntatge del material en les nostres instal·lacions. Comptem amb maquinària d’última tecnologia per a garantir una qualitat inigualable. Treballem amb sèries curtes de fins a 2.000 peces, per a tota classe d’aplicacions i materials, com a acer inoxidable, ferro, titani o plàstic.

Manteniment industrial

Per a oferir un servei Clau en mà als clients, disposem d’un equip de professionals que realitzen muntatges industrials i treballs de manteniment, especialitzats en magatzems intel·ligents automatitzats. El nostre departament de manteniment ofereix l’avantatge afegit de poder fabricar peces a mida quan és necessari, en col·laboració amb la divisió de mecanitzats.

Mantenimiento industrial Barcelona - Almacenes inteligentes - STEMP
Taller de mecanizados - Series medianas - STEMP

Sobre nosaltres

Serveis de mecanitzats i manteniment

Stemp Industrial és una empresa familiar amb més de 50 anys de reconeguda experiència en serveis de mecanitzat i manteniment industrial. Una llarga trajectòria marcada pel compromís amb el servei i la qualitat, que ha donat com a fruit relacions consolidades amb tots els nostres clients.

Des de l’origen, la nostra capacitat per a dissenyar peces a mesura i la passió per la creativitat ens ha portat a desenvolupar solucions innovadores davant les necessitats dels clients. Li convidem a descobrir alguns dels productes inventats per Stemp al llarg de la seva història.

Precisió i excel·lència

Solucions integrals de gran qualitat, que superaran les seves expectatives.

Contacti'ns avui mateix

Actualitat i notícies

La nostra empresa s’enorgulleix de ser un referent en mecanitzats i manteniment industrial, i ens encantarà compartir aquest coneixement, consells i casos d’èxit inspiradors a través del nostre blog.